ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Google σταμάτα επιτέλους να μας κατασκοπεύεις!


google
Αισθάνεστε ότι η Google σας παρακολουθεί; Ότι γνωρίζει τα πάντα για εσάς; Από το που βρισκόσασταν με κάθε λεπτομέρεια, τι την ρωτήσατε μέσω της φωνητικής αναζήτησης, τι ψάξατε και πολλά περισσότερα (ακόμα κι από ότι οι ίδιοι είχατε φανταστεί; Αν λοιπόν έχετε κι εσείς… παραγνωριστεί με τη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο, ιδού πώς θα την σταματήσετε…
Για να διατηρήσετε τις απαραίτητες αποστάσεις, χωρίς όμως να διακόψετε σχέσεις μαζί της, η εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα ένα αρκετά κατανοητό κέντρο βοήθειας, που φέρνει στην επιφάνεια όλες εκείνες τις ρυθμίσεις ασφαλείας και τα εργαλεία ελέγχου, που παλαιότερα κρατούσε στην αφάνεια - δηλαδή κρυμμένα κάτω από δεκάδες στρώματα (layers) και υπομενού. Μερικά κλικ λοιπόν, αρκούν για να διαγράψετε ίχνη σας και να ορίσετε τι θέλετε να γνωρίζει η Google εφεξής, χωρίς να χαλάσετε τις καρδιές σας.
Ο σκοπός του νέου αυτού εύχρηστου Κέντρου Βοηθείας είναι να σας δώσει τον πλήρη έλεγχο των πληροφοριών που κρατάει ως τώρα για εσάς. 
Πληροφορίες που της χρησιμεύουν ώστε να προβλέπει τι σας αρέσει και φυσικά να σερβίρει διαφημίσεις που είναι κομμένες και ραμμένες στα γούστα σας, όσο ευμετάβλητα κι αν είναι. Πληροφορίες που, εάν δεν έχετε κάνει ποτέ την παρακάτω διαδικασία, θα συνέχιζε να συλλέγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου