ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

«Σ’ ένα αστέρι αν ευχηθείς» – Xριστουγεννιάτικη συναυλία του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου

«Σ’ ένα αστέρι αν ευχηθείς» – Xριστουγεννιάτικη συναυλία του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου

14 Δεκεμβρίου 2015, 16:42
Η Γέννηση του Γιάννη Τσαρούχη
Mεγάλο αφιέρωμα στους ύμνους και τις μελωδίες των Χριστουγέννων, σε μια εορταστική μουσική σύζευξη, οργανώνει το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου. Η παράσταση έχει τίτλο «Σ’ ένα αστέρι αν ευχηθείς» και είναι ένα μουσικό ταξίδι που έχει ετοιμαστεί με πολύ μεράκι περιλαμβάνοντας χριστουγεννιάτικους ύμνους και μελωδίες από όλο τον κόσμο που έγραψαν διάσημοι συνθέτες:, C.Frank, P.A Sequeri, J.F Wade, R.Sherman, Ad. Adam, H.Blake, I.Berlin, C.Carson Parks, K.Gannon,W.Kent, H.Martin,R.Blane, F.Bernard, M.Torne,R.Wells, J.Styne, J.C.Beals,J.R.Cooths. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης και λαϊκά παραδοσιακά από την Γαλλία και την Αγγλία και ελληνικά κάλαντα.
Τραγουδά η διακεκριμένη βολιώτισσα σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου.
Στο πιάνο ο Πάνος Γαλανόπουλος.
Συνοδεύει το φωνητικό σύνολο «Voice & Voices» με τους: Αθηνά Γκουράρου, Δήμητρα Εξάρχου, Μάριο Νιζάμη, Φώτη Κουρεμένο, Βάσω Μπουγά & Ευαγγελία Μπακατσέλου.
Παράλληλα σε γιγαντοοθόνη θα προβάλλονται εικόνες μεγάλων έργων ζωγραφικής απ’ όλο τον κόσμο που υμνούν τη Γέννηση του Χριστού. Η χριστουγεννιάτικη αυτή εορταστική συναυλία, η οποία θα γίνει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, στην Παλιά Ηλεκτρική στις 7.30 το απόγευμα, έχει στόχο να συμβάλει στο κλίμα των ημερών τονώνοντας την εορταστική διάθεση και, κυρίως, να συμβάλλει οικονομικά υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου & της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Αλτσχάιμερ Βόλου.
Χορηγός της εκδήλωσης η Εταιρεία «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ-ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ».
Πληροφορίες –προπώληση εισιτηρίων : Λύκειο των Ελληνίδων-Κοραή 79, 2421033938 & Ρικοκό (Σπυρίδη 35).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου