ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτινό τραπέζι για όλους στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου

Γιορτινό τραπέζι για όλους στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου

21 Δεκεμβρίου 2015, 17:18
xristougenniatiko trapezi
Γιορτινή βραδιά με μουσική, δωρεάν φαγητό και ποτό, θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, για όλους τους Βολιώτες, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καθώς τα πάντα θα προσφέρονται δωρεάν. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Βόλου και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης Μαγνησίας, σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και πλήθος εθελοντών.
Το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει η Λαϊκή Ορχήστρα «Διπλοπενιές» με μαέστρο τον Χρήστο Σταμούλη και τραγούδι από τους Θωμά Σκοτίδα, Κωνσταντίνο Σταμούλη και άλλους καλλιτέχνες. Παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσουν η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού και ο Σύλλογος για τη διάδοση της ελληνικής παράδοσης Κάτω Λεχωνίων.
Οι δημότες της πόλης καλούνται να συμμετάσχουν οικογενειακά, με φίλους και συγγενείς, με κάθε άνθρωπο της πόλης που αισθάνεται την ανάγκη να γιορτάσει με τους συμπολίτες του τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.
Οι επιχειρήσεις – χορηγοί της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς καθημερινά προστίθενται τοπικοί επιχειρηματίες που προσφέρουν με δικής τους πρωτοβουλία τα προϊόντα τους. Ακόμη και επιχειρήσεις από το χώρο της διακόσμησης, προσφέρθηκαν να συμβάλλουν με προϊόντα όπως άνθη, μπαλόνια, διακοσμητικά κλπ, ώστε να απλωθεί ένας μπουφές 60 και πλέον μέτρων, με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και γιορτινή διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου