ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Τελευταία νέα

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Παρουσιάζονται στην Αθήνα βιβλία του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και του Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου

Παρουσιάζονται στην Αθήνα βιβλία του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και του Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου

13 Νοεμβρίου 2015, 11:22
unnamed (8)
Στο πλαίσιο της 4ης Έκθεσης Ορθοδόξου – Χριστιανικού Βιβλίου, που, που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο CARAVEL στην Αθήνα, από 14 έως 16/11, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα παρουσιάσει δύο πολύ σημαντικές εκδόσεις της.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15/11, στις 7.00 μ.μ. θα παρουσιαστεί ο 5ος Τόμος των Έργων του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, με τίτλο «Αρθρογραφία Β΄», που εξέδωσαν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και οι εκδόσεις «Ακρίτας». Το έργο θα παρουσιάσουν ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος & Υμηττού κ. Δανιήλ και ο Δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Παπαθανασόπουλος. Πρόκειται για καρπό της πολυετούς έρευνας και επιμέλειας του Αρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου, πνευματικού τέκνου του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου, που αποσκοπεί στην ανάδειξη του άγνωστου στους πολλούς συγγραφικού έργου του Μακαριστού Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Αμέσως μετά, στις 8.15 μ.μ. θα παρουσιαστεί από τις εκδόσεις «Αρχονταρίκι», το νέο βιβλίο του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, με τίτλο «Πίσω από τα καθημερινά». Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Πρωτ. Αδαμάντιος Αυγουστίδης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο κ. Ηλίας Λιαμής, Θεολόγος – Μουσικός και ο Δρ Φιλοσοφίας κ. Δημήτριος Μπαλτάς. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο εκδότης κ. Νικόλαος Σαμπαζιώτης και θα κλείσει ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος.
Παράλληλα, στον χώρο της Εκθέσεως θα γίνεται θα εκτίθενται και τα βιβλία της Εκδοτικής Δημητριάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου